Şehit Bülent AYDIN İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kaliteyi ilke edinen... Yaptığı her işi bir sanatçı titizliği ile inceleyen ve vücuda getiren... Ülkesine, yaşadığı dünyaya faydalı, kendisiyle barışık, öğrenmeyi ve öğretmeyi bilen bireyler yetiştiren... Bilimsel, akademik, sosyal, kültürel ve sportif anlamda öncü olan... Yurt içinde, yurt dışında, öğrenci ve mezunlarıyla aranılan, alkışlanan... Öğrencisiyle, velisiyle, çevresiyle, ülkesiyle ve insanlıkla bütünleşmiş... Fertlerini gelecek yüzyıllara taşıyabilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuz, toplumsal erdemi yakalamış, etkin kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısına sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği bir kurumdur. Taşburun ilkokulu uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla, sosyal, kültürel ve bilimsel aktivitelerle bölgede ışık, ülkemizde örnek bir okul olmak için vardır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş: 12:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (476) 548 80 70

WEB - https://sehitbulentaydinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TAŞBURUN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ARALIK YOLU SK. NO: 46 KARAKOYUNLU / IĞDIR

Öğretim Şekli :Tekli

Adres - TAŞBURUN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ARALIK YOLU SK. NO: 46 KARAKOYUNLU / IĞDIR

Ulaşım Iğdır merkezindan yaklaşık 20 dakikadır. Belde girişi Iğdır-Nahçivan karayolu üzerinde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Iğdır´a 21 km, Karakoyunlu´ya 7 km´dir.